Hybride en Elektrische voertuigen

Elektrische auto’s en hybride voertuigen (vaak ook e-voertuigen genoemd) hebben nu eenmaal een andere vorm van onderhoud nodig dan benzine- of dieselmotorauto’s. Is de auto hybride, dan is deze nog wel van een (kleine) verbrandingsmotor voorzien. In een elektrisch voertuig zitten enkel elektronische onderdelen en componenten. Zoals accu’s, oplaadsystemen of bijvoorbeeld elektromotoren. Bij Auto Kuilder weten we wel raad met het onderhoud aan hybride en elektrische auto’s. Maak een afspraak (online of telefonisch) als u weet dat uw e-auto periodiek onderhoud nodig heeft.

Gekwalificeerde monteurs

Al onze monteurs hebben veel ervaring, zijn goed opgeleid door de jaren heen en weten exact hoe onderhoud aan elektrische auto’s uitgevoerd moet worden. Fijn om te weten dat uw auto dus bij ons in betrouwbare handen is. Onderhoud aan een elektrisch voertuig is eigenlijk stukken eenvoudiger dan onderhoud dat voor een traditionele auto benodigd is. Dat komt vooral door de onderdelen want in een elektrische auto zijn die er nu eenmaal een heel stuk minder. Elektrische auto’s hebben ook minder last van slijtage en hebben geen uitlaat waar iets kapot aan kan gaan. Dat scheelt natuurlijk een heel stuk in de onderhoudskosten, die natuurlijk wel gewoon nodig zijn.

Ook een onderhoudsbeurt aan uw elektrische auto of hybride auto door ons uit laten voeren? Of heeft uw auto een APK-keuring nodig? Neem gemakkelijk contact op en plan bij ons een afspraak in voor deze werkzaamheden.

Hybride