Over ons

De naam Kuilder en Auto's is al sinds 1972 een begrip in de regio Enschede. In 1990 heeft Bram besloten om bij zijn vader in het bedrijf te gaan werken. Daar heeft Bram een lange tijd meegelopen en daardoor de kneepjes van het vak geleerd. In 2009 begon het toch te kriebelen en heetf Bram ervoor gekozen om voor zichzelf te beginnen. Sinds 2012 is Auto Kuilder gevestigd aan de Midzomerweg 22 in Enschede!

Bij ons kunt u terecht voor al het onderhoud, reparaties of problemen omtrent uw auto. Wij weten dat uw auto erg belangrijk voor u is en gaan hier dan ook zorgvuldig mee om. Klantvriendelijkheid, kwaliteit, eerlijk advies en gastvrijheid staan bij ons voorop. Wij kennen onze klanten en zij kennen ons. Wij prijzen ons gelukkig met een vaste klantenkring die nog steeds groeit. Dat geeft een goed gevoel en is de basis van ons autobedrijf. Voor ons is elke werkdag steeds weer een uitdaging om het nog beter te doen.

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Wij helpen u graag met de aankoop van uw droomauto. Door onze jarenlange ervaring is ons niets meer vreemd en gaan we graag voor u aan de slag!

 

Het Team