Werkplaats

U wilt in uw auto natuurlijk altijd veilig rond kunnen rijden. Periodiek onderhoud aan de auto is dan geen overbodige luxe. Bij Auto Kuilder hebben we een rijk geoutilleerde werkplaats waar wij uw auto graag en op een professionele manieren kunnen onderhouden. Met behulp van zeer moderne apparaten en deskundige reparateurs en medewerkers zijn wij dag in dag uit voor onze klanten bezig. We volgen cursussen en blijven altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen de autobranche.

Uiteenlopende services

U kunt bij ons terecht terecht voor diverse onderhoudsservices. U bent dan verzekerd van het juiste onderhoud dat helemaal bij u en uw voertuig past. We doen altijd onze uiterste best om uw auto weer heel snel in topconditie te krijgen. Schakel ons daarom in voor een APK-keuring, een wissel van de banden of de bijvulling van uw auto’s airco. We helpen iedereen, welk merk uw auto of ander voertuig (zoals een bedrijfswagen) ook heeft.

Transparant en eerlijk

Zien we in de loop van het onderhoud dat uw auto een reparatie nodig heeft? Dan overleggen we eerst met u alvorens die wordt uitgevoerd. Wij hebben zaken als transparantie, betrouwbaarheid en eerlijkheid bij Auto Kuilder hoog in het vaandel staan. We laten het u dus direct weten als we tijdens de keuring of controle van uw voertuig defecten opsporen.

Ook uw auto toevertrouwen aan de professionele medewerkers van Auto Kuilder? Neem dan contact op met ons en maak een afspraak om uw auto naar onze werkplaats te brengen.

Werkplaats